logo
  • July 23, 2013
  • breaking news, STIRI GAY
  • Comments Off on Topul plajelor de nudişti din lume. Ce să ştii înainte să ajungi pe o astfel de plajă

Topul plajelor de nudişti din lume. Ce să ştii înainte să ajungi pe o astfel de plajă

nudistii-si-imoralitatea

Nu de puţine ori natura ne-a lăsat fără suflare prin măreţia peisajelor asupra cărora oamenii nu şi-au pus amprenta. Acelea sunt locurile paradisiace asemănătoare raiului în care au trăit Adam şi Eva la începuturile omenirii, unde nu aveau nevoie de haine care să le acopere nuditatea. Astăzi există plajele pentru nudişti unde inhibiţia nu-şi are locul.

Iată top 6 plaje de nudişti din lume:

Leucate Plage, Franţa (Coasta Mediteraneană)

Este o plajă mediteraneană clasică cu ape calme şi nu prea departe de Pirinei şi de beneficiile brizelor reci în mijlocul verii. Plajă este publică şi, prin urmare, oricine are acces pe nisipurile aurii ale Leucate Plage.

playa_nudistamiami_51096800

Playa Es Pregons Gran, Insulele Baleare

Plajele pentru nudişti sunt mai populare decât crezi în Spania, iar plimbarea pe plajă sau chiar în oraşele din apropiere doar în costumele lui Adam şi Eva nu sunt ilegale. În general, aceste practici sunt rezervate, totuşi, doar pentru plajele pentru nudişti, doar dacă oficialii nu susţin contrariul. Nu este de mirare că plajele pentru nudişti le întrec în popularitate pe cele normale, familii întregi fiind văzute în primele.

Haulover Beach Florida USA (Sunny Isles, la nord de Miami)

Acest loc se mai numeşte şi „Statul însorit” şi nu-ţi trebuie prea mult timp să înţelegi de ce. Despre nisipul de pe Haulover Beach se spune că formează cea mai bună plajă pentru nudişti din Statele Unite ale Americii şi atrage un număr imens de vizitatori.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.

sursa Rtv.net


Comments are closed.